Incidenten

Forse file op de N362 wegens ongeval

- advertentie -

Winschoten – Op de Gereweg (N362) is donderdagmiddag een ongeval gebeurd met meerdere auto’s. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Omdat de N33 momenteel dicht is wegens werkzaamheden is er op de N362 veel verkeer.

- advertentie -

Een aantal betrokkenen is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Het is onduidelijk of er ook personen naar het ziekenhuis zijn gebracht. Na het ongeval kwamen veel weggebruikers stil te staan in de kilometerslange file. Bij het ongeval raakten zeker 4 auto’s betrokken, een bergingsbedrijf zal de auto’s afslepen.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button