Incidenten

Toerit A7 richting Winschoten afgesloten wegens gestrande vrachtwagen

- advertentie -

Heiligerlee – De toerit van de A7 bij Heiligerlee richting Winschoten is afgesloten vanwege een gestrande vrachtwagen. Wegbeheerder Rijkswaterstaat heeft uit voorzorg besloten om de toerit af te sluiten, zodat de vrachtwagen veilig weggehaald kan worden.

- advertentie -

Het voertuig kwam door nog onbekende redenen vast te staan op de toerit, waardoor het verkeer geen gebruik kan maken van de afrit richting Winschoten. Automobilisten worden geadviseerd om om te rijden via een alternatieve route.

Een berger en een monteur zullen ter plaatse komen om de vrachtwagen af te slepen. Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting van de toerit zal duren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button