Gemeente

Echtpaar Loer-Veenstra viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Nieuwolda – Afgelopen woensdag, 21 februari, vierde echtpaar Loer-Veenstra een bijzondere mijlpaal in hun leven: hun 60-jarig huwelijk. Loco-burgemeester Ger Klein ging bij het echtpaar op visite en bracht zijn felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Meneer is geboren in Nieuwolda, mevrouw in Wagenborgen. Nadat ze elkaar hebben leer kennen zijn ze in 1964 getrouwd. Ze zijn verhuisd naar Nieuwolda waar ze nog steeds in dezelfde woning met veel plezier wonen.

Meneer Loer begon met werken als stoker op een stoomlocomotief later werd hij machinist en ging hij in dienst. Uiteindelijk is hij werkzaam geweest in de bouw en bij Akzo Nobel vervolgens heeft hij 34 jaar bij Aldel in Delfzijl gewerkt.

Mevrouw Loer is eerst werkzaam geweest bij een boer, later bij een confectiebedrijf in Veendam. Uiteindelijk kwam ze te werken bij notaris Kloppenburg in Nieuwolda.

Samen kregen ze 3 zoons en zijn ze inmiddels opa en oma geworden van 1 kleinkind.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button