Economie

A.F. Security groeit snel en breidt uit naar nieuw kantoor

- advertentie -

Winschoten – A.F. Security is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft een solide positie in Oost Groningen verworven. In 2015 begon Alex Feenstra (A.F.) met zijn bedrijf met het uitvoeren van kleine klussen, maar inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken uit de regio.

- advertentie -

Een van de belangrijke projecten waar A.F. Security bij betrokken is, is de beveiliging van de noodopvang van Oekraïners in Westerwolde. Al maandenlang zorgt het bedrijf ervoor dat de locatie veilig is en bewoners met een gerust hart kunnen verblijven. De inzet en professionaliteit van A.F. Security hebben ervoor gezorgd dat ze een betrouwbare partner zijn geworden voor dit project.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Nieuw kantoor
Recentelijk heeft A.F. Security zijn eigen kantoor geopend om zowel nieuwe als vaste klanten te ontvangen. Het kantoor is voorzien van alle benodigde middelen, zoals portofoons en dienstkleding, die tijdens de werkzaamheden worden gebruikt. Dit toont aan dat A.F. Security investeert in hoogwaardige apparatuur en materiaal om de best mogelijke service te bieden aan hun klanten.

Daarnaast is A.F. Security ook actief bij veel evenementen in Oldambt, waar ze verantwoordelijk zijn voor de veiligheid. Of het nu gaat om een muziekfestival, sportwedstrijd of een cultureel evenement, A.F. Security zorgt ervoor dat alles ordelijk en veilig verloopt.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Groei
“De groei en sterke aanwezigheid van A.F. Security in Oost Groningen is het resultaat van het harde werk, de toewijding en het professionalisme van het hele team.” benadrukt eigenaar Alex Feenstra.

Met een kantoor om klanten te ontvangen en een indrukwekkende lijst van succesvolle projecten, is A.F. Security klaar om verder te groeien en hun positie als een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven in de regio te versterken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button