Incidenten

Getuigen gezocht voor inbraak auto Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op maandagmiddag rond 13.15 uur vond er een inbraak plaats bij een personenauto op de parkeerplaats Liefkenshoek in Winschoten. De eigenaresse van de auto ontdekte dat een van de ramen was ingeslagen en haar tas was gestolen. Gelukkig bevonden er zich geen waardevolle spullen in de tas.

- advertentie -

De gestolen tas werd later teruggevonden in het Sterrenbos, waarbij slechts vijf euro aan kleingeld en een zonnebril op sterkte ontbraken. De betrokkene verklaart dat ze iemand had gezien die zich verdacht gedroeg in de buurt.

Er is aangifte gedaan bij de politie en getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie Oldambt via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button