Regionaal nieuws

Flitsende start inschrijvingen Fivelstadtocht

- advertentie -

Appingedam – Binnen drie weken na de openingsdatum voor inschrijvingen is al iets meer dan zestig procent van de startbewijzen voor de Fivelstadtocht uitgegeven. Met nu dus al ruim 600 inschrijvingen verwacht de Fivelstadtocht organisatie voor de zomerperiode dat alle 900 startbewijzen zijn verkocht.

- advertentie -

Op deze zaterdag van het Open Monumentenweekend 14 September 2024 zijn vele historische gebouwen te bezichtigen alsmede natuurgebieden. Deze Zuidelijke editie van de Fivelstadtocht kronkelt – afhankelijk van de te lopen afstand – in zuidelijke richting en rondom het Schildmeer dan wel het Hoeksmeer/Garreweer wandelgebied.

U kunt hierbij denken aan oude smokkelroutes, waterwegen, kerkpaden, handelsroutes en (voormalig) industrie waarbij uiteraard de organisatie de grondgedachte van de tocht niet uit het oog zal verliezen: Fivelstadtocht, het historisch cultureel wandelevenement van de provincie Groningen.

Dat de organisatie de deelnemende wandelaars ook nog de historische context van het hele Fivelingo gebied laat ervaren zorgt mede voor een positieve impuls om aan de tocht deel te willen nemen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.fivelstadtocht.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button