Op stap

Dit weekend: Tuin&Zo dé start van het buitenseizoen

1, 2 & 3 maart Fabriek De Toekomst - Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Tuin&Zo en Industrieel erfgoed De Toekomst te Scheemda bleken vorig jaar een schot in de roos. Wat een geweldige locatie om u te laten informeren en inspireren over de laatste noviteiten voor tuin & huis!

- advertentie -

Kom vrijdag 1, zaterdag 2 of zondag 3 maart naar Industrieel erfgoed De Toekomst in Scheemda voor de 23e editie van Tuin&Zo en laat u door circa 50 standhouders informeren.

De naam Tuin&Zo maakt in één oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen. Van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hottubs, tuinhuizen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met bestratingsmateriaal, decoratie, huis- & tuininrichting etc..

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Met de winter bijna achter de rug is het weer leuk om zich te oriënteren voor het aankomend seizoen. Heeft u ook weer zo’n zin om uw tuin & huis voorjaars klaar te maken? Onderhoud moet worden gepleegd of bent u op zoek naar inspiratie, benodigdheden en bedrijven die het kunnen uitvoeren of gewoon het voorjaar proeven? Een perfect tijdstip om Tuin&Zo te bezoeken.

Maar loop ook gerust een rondje in het oude gedeelte van de fabriek en zie waar vroeger hard werd gewerkt om het stro te verwerken.

De organisatie heet u welkom op de 23e editie van Tuin&Zo!

Tuin&Zo
De Toekomst – Scheemdermeersterweg 37 – Scheemda
Vr. 1 maart 10.00 – 17.00 uur
Za. 2 maart 10.00 – 17.00 uur
Zo. 3 maart 10.00 – 17.00 uur
Entree: € 6,50 Kinderen t/m 12 jaar gratis

Gratis parkeren

Meer informatie op www.tuinenzo.eu

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button