Economie

Hoogste punt uitbreiding Campus Dollard College gevierd

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de viering van het hoogste punt van de nieuwbouw van de Campus Dollard College aan de P. C. Hooftlaan is per ongeluk een verkeerde vlag uitgerold. Dit was de vlag van het Pontis Dollard College aan het Hommesplein. Dit mocht overigens de pret niet drukken. Want de bouw verloopt precies volgens plan.

- advertentie -

“Eigenlijk door de fusie tussen Ubbo Emmius en het Dollard College zijn alle VMBO studenten nu samengevoegd en de bovenbouw komt in de Campus. Hier komen 9 lokalen voor de richtingen Economie, Ondernemen en Diensten & Producten. In dit nieuwe gebouw komen maximaal 240 studenten uit de bovenbouw te studeren”, aldus Frank Meijer van het bureau Huisvesting van het Dollard College.

Samenvoeging
“De samenvoeging is ontstaan door de krimp, waardoor er steeds kleinere klassen gingen ontstaan. Hierdoor gingen wij eigenlijk elkaar beconcurreren. En dan kun je beter je voorzieningen gaan verdelen. Dit is overigens wel een jarenlang proces geweest, wat uiteindelijk tot deze fusie heeft geleid”, zegt de heer Meijer.

Na de toespraken zijn Anka Noorda (vestigingsdirecteur), Ina Lagro (regiodirecteur Dollard College) en Arnoud Gils, directeur van de Van Wijnen groep Groningen, de trappen van de bouwstellingen opgeklommen om de vlaggen uit te rollen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button