Incidenten

De politie zoekt getuigen na mishandeling 83-jarige man

- advertentie -
Winschoten – Een 83-jarige man is zaterdagavond 24 februari tussen half elf en elf uur ’s avonds fors mishandeld aan de Vondellaan in Winschoten. De man was zijn hond aan het uitlaten toen hem twee mannen achterop kwamen die kennelijk ruzie hadden. Een van de mannen was op een fiets, de tweede liep kort erna achter het latere slachtoffer aan.

- advertentie -

Om nog onduidelijke reden werd de 83-jarige hard tegen zijn hoofd geslagen waardoor hij bewusteloos op de grond viel. De man liep diverse verwondingen op en werd in het ziekenhuis behandeld. De dader zou een ongeveer 35-jarige man zijn, ongeveer 1.80 mtr met een slank postuur. Hij droeg een donkere muts.

“Als u kunt helpen in het onderzoek horen we dat graag. U kunt bellen met het bureau in Winschoten via 0900-8844. Mocht er naar het zaaksnummer worden gevraagd; 2024051697.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button