Algemeen

Team Robowings van Dollard College wint ticket naar finale First Lego League

- advertentie -

Winschoten – Team Robowings van het Dollard College Pontis uit Winschoten heeft voor het derde jaar achtereen in Appingedam een ticket verdiend naar de landelijke finale van de First Lego League.

- advertentie -

Bij deze competitie worden kinderen in de leeftijd van 9-15 uitgedaagd om met een Lego robot die ze zelf mogen bouwen en programmeren allerlei missies uit te voeren. Daarnaast wordt er gewerkt aan een innovatie project binnen het jaarlijkse thema, voor dit jaar is dat ‘Masterpiece’. Ook het samenwerken als een team wordt beloond.

De Robowings startten in 2021 als nieuw team en doen dit jaar voor de derde keer mee. Ze hebben laten zien dat ze het kunnen, want voor de derde keer zijn ze door naar de landelijke finale, die dit jaar op 9 maart gehouden wordt in Den Bosch!

Als ze deze finale winnen, kunnen ze onze mooie provincie én ons land in april vertegenwoordigen op de World Challenge in Houston of in mei in Bodø in Noorwegen!

Om dit financieel mogelijk te maken is het team nog op zoek naar donateurs. Bijdragen zijn meer dan welkom. Als u wilt bijdragen kan dat via deze link.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button