Op stap

Kloosterpop maakt zich op voor nieuwe editie met hoofdact DJ La Fuente

- advertentie -

Scheemda – Het bekende Feest4Daagse Heiligerlee evenement krijgt een nieuwe wending! Hoewel het festival nog steeds vier dagen duurt, ligt de focus volledig op een fantastisch muziekfeest! Met de nieuwe naam Kloosterpop wil het Feestcomité De Kloosterboertjes nieuw leven blazen in het evenement. Noteer 28 en 29 juni alvast in je agenda, want het belooft een spektakel te worden.

- advertentie -

Op vrijdagavond barst het feest los met het bekende ‘Kloosterpop Festival!’ Met een geweldig programma en vele artiesten, waaronder de hoofdact DJ La Fuente, zal de tent om 19.00 uur open gaan. Het belooft een avond vol energie en goede muziek te worden.

En op zaterdagavond gaat het feest verder met ‘Kloosterpop Feestavond’! Naast de band Millstreet Live on Stage zullen ook TikTok Tammo en Samantha Steenwijk aanwezig zijn, wat deze avond nog specialer maakt. Het wordt een prachtige feestavond voor iedereen die van goede muziek houdt.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Nieuwe locatie
Dit jaar zal het festivalterrein gevestigd zijn aan de Venneblocken in Scheemda. Hier zullen alle festiviteiten plaatsvinden en het belooft een perfecte locatie te zijn om te genieten van de muziek en de sfeer.

Kloosterpop is klaar om Oost-Groningen te laten bruisen van energie en plezier. Het Feestcomité De Kloosterboertjes heeft er alles aan gedaan om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Dus zorg ervoor dat je op 28 en 29 juni aanwezig bent!

Op de nieuwe website www.kloosterpop.nl vindt je alle informatie en tijdschema met artiesten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button