Sport

Ultimate Dance AB sports behaalt meerdere successen op Noord Nederlandse Kampioenschappen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen weekend heeft Ultimate Dance AB sports onder leiding van Tanja Mejeur diverse successen behaald tijdens de 2e voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen in Urk.

- advertentie -

Het jongste team, Ultimate ienie mienie, stond voor het eerst op het podium en wist gelijk een 1e plaats te behalen, waardoor ze werden gepromoveerd naar de selectie categorie. Ook Ultimate dance mix liet een energieke act zien en behaalde de hoogste score in hun categorie, wat resulteerde in een 1e plaats en promotie naar de selectie categorie.

Ultimate Jackson nam voor het eerst deel aan het hoogste niveau demo en wist daar gelijk een 1e plaats te behalen, wat een geweldige prestatie is. Tot slot behaalde Ultimate motor crew een geweldige 2e plaats in de selectie categorie.

Op 13 april zal de laatste voorronde van de NNKS plaatsvinden, waar alle groepen nog een kans hebben om zich te plaatsen voor de grote finale. Met deze successen op zak kan er met vertrouwen uitgekeken worden naar de volgende wedstrijd en hopelijk zullen de dansers nog meer fantastische resultaten behalen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button