Cultuur

Winschoter Kamerkoor zoekt projectzangers

- advertentie -

Winschoten – Het Winschoter Kamerkoor is een van de oudste koren van de regio, opgericht in 1899. Het koor bereikt dit jaar de heugelijke leeftijd van 125 jaar!

- advertentie -

Daarom wordt dit jubileum jaar extra feestelijk door naast een programma met prachtige liederen van o.a. Schubert, Brahms ,Mendelssohn te brengen: het GLORIA van Vivaldi op 27 oktober 2024 om 15.00 uur in de Marktpleinkerk in Winschoten, met een orkest , samengesteld uit studenten van het Prins Clausconservatorium uit Groningen.

Nieuwe leden of projectzangers
Om dit concert tot een groot succes te maken zoekt het Winschoter Kamerkoor: Nieuwe leden of projectzangers voor de periode van 18 maart tot en met 27 oktober 2024. Vooral tenoren en bassen zijn nodig om het mogelijk te maken dat dit mooie concert door kan gaan. Dus meld je aan.

Het koor repeteert elke maandagavond van half 8-half 10 in de St .Vituskerk, Langestraat 75, Winschoten. Er zullen nog enkele extra repetitiedagen volgen op waarschijnlijk: zaterdag 6 juli, 14 september en 12 oktober( onder voorbehoud), generale op 26 oktober vanaf 13.00 uur, concert 27 oktober,15.00 uur.

Auditie
Je krijgt van te voren de muziek zodat je thuis al kan instuderen, want dat wordt wel van je verwacht! Het WKK werkt met een muziekportaal op de website , zodat je je eigen partij kan horen en instuderen. Van te voren mag je bij dirigente Ellen Klopstra een auditie doen, zodat de dirigente kan bepalen bij welke stemgroep je hoort te staan.

Aanmelden kan via: info@winschoterkamerkoor.nl onder vermelding van naam, adres, emailadres, telefoonnummer, welke zangstem en ervaring.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button