Op stap

Fabriek De Toekomst Scheemda Paasweekend in teken van foute en Hollandse muziek

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag 30 maart en zondag 31 maart (1e paasdag) worden in Fabriek De Toekomst te Scheemda 2 muziekevenementen georganiseerd.

- advertentie -

De eerste avond, zaterdag 30 maart, begint met GoedFoutFeestje. GoedFoutFeestje is de opvolger van 10 jaar GRANDIOOS 90’s wat weer de opvolger was van 10 jaar FunkyDiscoTime. Ooit begonnen in De Klinker te Winschoten, vervolgens 14 jaar in de Eextahal en nu in Fabriek De Toekomst te Scheemda.

GoedFout
De naam GoedFoutFeestje betekent een goed feest met goeie muziek maar ook “foute” muziek, de zogenaamde Guilty Pleasures. Of je nu houdt van “foute” jaren ’90’s, 00’s hits, discoklassiekers of guilty pleasures van alle tijden, op het GoedFoutFeestje hoor je ze allemaal! Live op de bühne met TOP artiesten als Ch!pz, Qmusic Foute Uur Live, Mental Theo, Jeckyll & Hyde, DJ Arnoud en een Mystery Guest!

Bij een GoedFoutFeestje hoort ook een bijpassende outfit! (LET OP! dit is niet verplicht, maar zeker weten dat het de feestvreugde verhoogd). Bereid je voor op een avond vol “foute” muziek, leuke outfits en onvergetelijke momenten. Bij GoedFoutFeestje draait alles om lekker losgaan, je schaamte opzij zetten en je innerlijke fouterik omarmen.

Gewoon Hollands
Zondag 31 maart (1e paasdag) is het tijd voor Gewoon Hollands, hét NIEUWE muziekfeest dat de klanken en gezelligheid van Nederlandstalige muziek viert! Ga samen met vrienden, familie en medemuziekliefhebbers een onvergetelijke 1e paasavond beleven. In de bruisende ambiance van Fabriek De Toekomst, laten ze je genieten van de beste Nederlandstalige artiesten zoals Django Wagner, Frank van Etten, een Mystery Guest, DJ Arnoud en De Esperando’s!

De gezelligheid, de muziek en de Hollandse gastvrijheid komen samen in Fabriek De Toekomst. Fabriek De Toekomst, gelegen aan de A7 te Scheemda, is een betoverende locatie die geschiedenis uit het Oldambt en moderniteit combineert. Deze industriële setting ademt karakter en sfeer, met zijn robuuste architectuur en biedt het perfecte decor voor een avond vol muziek en gezelligheid.

- advertentie -

Ga voor meer informatie en je kaart naar de websites: www.GoedFoutFeestje.nl of www.GewoonHollands.fun

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button