Incidenten

Brand in papier balenpers bij afvalverwerker in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Bij het afvalverwerkingsbedrijf PreZero in Scheemda is dinsdag aan het einde van de middag brand uitgebroken bij een balenpers voor papier. De medewerkers van het bedrijf hebben direct alarm geslagen en de hulpdiensten ingeschakeld.

- advertentie -

Brandweer Scheemda is met spoed ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Ook is er een schuimblusvoertuig van brandweer Delfzijl opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet ingezet te worden en kon retour naar de kazerne.

Volgens de woordvoerder van de brandweer is de brand inmiddels onder controle en zijn de bluswerkzaamheden in volle gang. Er wordt hard gewerkt om het smeulende papier volledig te blussen en verdere schade te voorkomen.

Het is nog niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button