Algemeen

Station Winschoten terug in de originele goud-groene kleur

- advertentie -

Winschoten – Een half jaar heeft het station in de steigers gestaan voor groot onderhoud en schilderwerkzaamheden. Het station heeft zijn oude kleur weer terug gekregen, dankzij de schilders Patrick Schuur en Harry Middeljans van de Kuurman groep schilderwerken.

- advertentie -

In oktober vorig jaar zijn zij er mee begonnen, zes weken er tussenuit geweest, vanwege de kerst en winterse omstandigheden.
Maar het is nu zo goed als klaar en de meningen zijn over de nieuwe kleurstelling verdeeld. Het is ook een groot verschil, tussen het witte stations gebouw en nu de goudgroene kleuren. De NS heeft echt gekozen voor dit kleurenpalet, want ook andere stations in het noorden zijn terug gebracht naar de originele kleuren, zoals het station in Meppel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button