Sport

Kinderopvang KiWi in het zonnetje door Set Uppers Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Set Uppers dames 1 nodigde hun sponsor Kinderopvang KiWi uit tijdens een competitiewedstrijd om hun gesponsorde wedstrijdshirts te laten zien en hun dank uit te spreken naar de sponsor met een ingelijst wedstrijdshirt en een bos bloemen.

- advertentie -

De sponsor heeft het team in actie gezien en werd beloond met het binnenhalen van de eerste set in het voordeel van Set Uppers.

Ilona Bijhold, zowel voorzitter van de volleybalvereniging als speelster van Set Uppers dames 1 en intern begeleider van kinderopvang KiWi draagt met trotst een ingelijst exemplaar over aan directeur bestuurder Rose Scholten.

De dames zullen de komende jaren met plezier in het tenue gaan spelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button