Incidenten

Auto op de kop op A7 bij Beerta

- advertentie -

Beerta- Op de A7 bij Beerta is afgelopen woensdagavond rond 22.00 uur een auto over de kop geslagen, wat zorgde voor een flinke chaos op de snelweg. Het ongeluk gebeurde in de richting van Duitsland, waarbij de auto door een nog onbekende oorzaak op de kop terechtkwam.

- advertentie -

De snelweg werd bij Winschoten volledig afgesloten in de richting van Duitsland en aan de andere kant werd de weg deels afgesloten vanwege rommel op de rijbaan. Rond 01.00 uur werd de A7 gedeeltelijk weer open gesteld.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Bij het ongeval raakte één persoon gewond, hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. De auto is afgesleept door berger Fruitema. Ook de vangrail raakte dusdanig beschadigd dat deze direct is vervangen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Auto van Rijkswaterstaat aangereden
Tijdens de afhandeling van het ongeval werd er ook nog een auto van Rijkswaterstaat aangereden. Daarbij vielen gelukkig geen gewonden, de schade bleef bij dit ongeval beperkt. 

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button