Cultuur

Rockabilly Night met de Greendogs in Carambole 13 april

- advertentie -

Winschoten – The Greendogs spelen swingende rockabilly muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Rockabillysongs met een zeer hoog swing-gehalte die op de juiste manier gespeeld worden. Zoals ze bedoeld zijn.

- advertentie -

Liedjes van Wanda Jackson, Janis Martin, Collins Kids, Carl Perkins en Elvis passeren de revue, maar ook hedendaagse artiesten zoals Brian Setzer, Paladins en Imelda May komen voorbij. En om in stijl te blijven steekt de band zich in vintage kleding zodat de gasten het gevoel krijgen dat ze worden meegenomen naar de jaren 50/begin jaren 60!

Bezetting:
Evelien van Horssen: zang
Chris Slager: drums
Dick Sikkema: contrabas
Hemmo Barla: gitaar

Entree:
Voorverkoop: 12.50 euro
Aan de deur: 15 euro.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button