Op stap

Jaarlijks Paas Event in Winschoten op tweede paasdag

- advertentie -

Winschoten – Op Tweede Paasdag zal het havengebied van Winschoten bruisen van bedrijvigheid tijdens het jaarlijkse Paasevenement, georganiseerd van 10.00 tot 17.00 uur. Vele activiteiten staan gepland, variërend van een traditionele braderie tot een sfeervolle rommelmarkt.

- advertentie -

Ook zullen er Paashazen rondhuppelen, terwijl liefhebbers van klassieke motoren hun hart kunnen ophalen tijdens het Classic Motorevent. Entertainment voor jong en oud zal niet ontbreken.

Voor degenen met een beperking biedt het evenement een speciale Truckrun. Om 12.45 uur zullen chauffeurs en passagiers vertrekken vanaf de Oosterhavenkade, om gezamenlijk een rit door de omgeving te maken.

De route van deze Truckrun volgt later op OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button