Op stap

GoudFoutFeestje in Fabriek De Toekomst te Scheemda trekt massa’s feestgangers

- advertentie -

Scheemda – Na een avond vol glitter, glamour en de meest foute hits uit de jaren ’90 en ’00, wordt het GoudFoutFeestje in Scheemda bestempeld als een groot succes. Het evenement, gehouden afgelopen zaterdagavond in Fabriek De Toekomst, bracht feestgangers van alle leeftijden samen.

- advertentie -

Het GoudFoutFeestje, een opvolger van het legendarische GRANDIOOS 90’s feest en zijn voorganger FunkyDiscoTime, heeft een lange geschiedenis in de regio. Ooit begonnen in De Klinker te Winschoten, verhuisde het vervolgens naar de Eextahal om nu zijn thuis te vinden in de bruisende omgeving van Fabriek De Toekomst.

Wat het GoudFoutFeestje onderscheidt, is de unieke mix van goede en ‘foute’ muziek. Of het nu gaat om onweerstaanbare hits uit de jaren ’90 en ’00, discoklassiekers of guilty pleasures van alle tijden, het feestje biedt voor elk wat wils. De avond werd verlevendigd door optredens van topartiesten zoals Ch!pz, Qmusic Foute Uur Live, Mental Theo, Jeckyll & Hyde, en DJ Arnoud. Een verrassingsoptreden van Lucas & Gea zorgde voor extra enthousiasme onder het publiek.

Vanavond: Gewoon Hollands
Voor degenen die het feest nogmaals willen beleven, wordt er vanavond een vervolg georganiseerd onder de naam ‘Gewoon Hollands’. Dit nieuwe muziekfeest belooft de gezelligheid en klanken van Nederlandstalige muziek te vieren. Het is een uitgelezen kans om samen met vrienden, familie en medemuziekliefhebbers een onvergetelijke paasavond te beleven.

Met het succes van het GoudFoutFeestje nog vers in het geheugen, kijken feestgangers reikhalzend uit naar de volgende editie, waarbij de muziek en de feestvreugde wederom hoogtij zullen vieren in Scheemda en omgeving.

Bekijk hier de line-up en bestel eenvoudig je tickets!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button