Algemeen

Vind een gouden paasei en win – nummer 8 (gevonden)

- advertentie -

Oldambt – Alle gouden eieren zijn gevonden, bedankt voor jullie enthousiasme! 

- advertentie -

Heb je zin om eieren te zoeken? Dat kan! Door heel Oldambt verstoppen wij acht gouden eieren met leuke prijzen! Het eerste ei ligt klaar en kun je vinden met onderstaande hints. De eerste die het ei vindt wint een prijs.

Hints ei nummer 8
Een plek met een mooi uitzicht over de omgeving. Na een wandeling of fietstocht zijn er voldoende bankjes en andere mogelijkheden om te rusten. Wist u trouwens dat hier ook fruitbomen staan waar u van mag plukken?

Weet jij bij welk object in Oldambt dit ei ligt? Kom zoeken! Dit ei is verstopt om 15.00 uur, je hebt een uur te tijd om het ei te zoeken, tenzij de ei gevonden is.

Prijzen
Dankzij de sponsoring van verschillende bedrijven kun je cadeaubonnen winnen van Bosma Wonen Winschoten, ’t Schakeltje Midwolda, BOB Autowas Winschoten, Venema Finsterwolde, Gepetto Winschoten, Welkoop Winschoten, t Stadshuys Winschoten en Roggeveld Fietsen in Scheemda.

Elk ei bevat een cadeaubon van een van de sponsoren. Er is slechts één prijs per ei beschikbaar, dus wees snel! Er zijn in totaal acht eieren en dus acht prijzen te winnen. Succes met zoeken!

Lees meer: Ga tijdens eerste paasdag op zoek naar het gouden ei maak kans op mooie prijzen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button