Economie

Kattenhotel Scheemda opent extra locatie

- advertentie -

Scheemda – Kattenhotel Ooijevaar in Scheemda heeft er sinds 30 maart een locatie bij. Naast het pand aan de Stationsstraat 12, is er een tweede hotel geopend op Torenstraat 3.

- advertentie -

Mariëlle Ooijevaar is van Amsterdam naar Scheemda gekomen. “Ik was op zoek naar een ruim huis met tuin en kwam via Funda in Scheemda terecht. Van mijn huis gebruikte ik 3 van de 11 kamers en dacht, daar moet ik invulling aan geven. Omdat ik zelf kattenliefhebber ben en er hier in de omgeving niet veel hotels zijn, heb ik er zelf een opgezet.” De start van een luxe tijdelijke woonruimte voor katten blijkt een succes te zijn.

Suites
Bij een verbouwing of vakantie, kan het zijn dat de kat even beter niet thuis is. Dat kan dan wel in een van de luxe suites die het kattenhotel heeft. Aan de Stationsstraat zijn er zeven en op de nieuwe locatie zijn er maar liefst acht comfortabele suites beschikbaar, allemaal met diverse afmetingen. Zo kunnen meerdere katten uit eenzelfde woning bij elkaar blijven. De eigenaar bepaalt zelf of de kat ook het café in mag.

Luxe overnachting voor de kat
Alle suites hebben een eigen krabpaal, een kattentoilet en er is divers speelgoed. “Uiteraard kunnen er ook spullen mee van huis om het de kat zo aangenaam mogelijk te maken,” legt Mariëlle uit. “De ruimtes zijn licht, een aantal hebben een raam aan de straatkant en we zorgen voor goede hygiene en heel veel aandacht. We sturen dagelijks filmpjes en foto’s zodat de baasjes zien hoe het met hun dier gaat.”

Opening door burgemeester
Zaterdag 30 maart mocht burgemeester Cora-Yfke Sikkema het lint doorknippen en daarmee is de tweede locatie officieel geopend en zijn vrijwel alle suites al gevuld. Veel gasten waaronder diverse Scheemder ondernemers kwamen even kijken in het nieuwe hotel café. Voor degene die er niet bij konden zijn, kom gezellig in het café een keer een kijkje nemen. Voor informatie over Kattenhotel Ooijevaar kijk op www.ookh.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button