Economie

Een nieuwe uitstraling voor B en F Vloeren

- advertentie -

Heiligerlee – Heeft u hem al zien rijden? De imposante zwarte bus van Ben F Vloeren uit Heiligerlee? Eigenaar Wiegert Drenth is blij met zijn nieuwe bus, die zijn bedrijf een verzorgde en professionele uitstraling geeft. Het verhaal van Wiegert in de vloerenindustrie begon al op jonge leeftijd.

- advertentie -

Door de jaren heen heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Zijn droom om ooit zijn eigen bedrijf te starten, bleef echter altijd op de achtergrond spelen.

Met de oprichting van B en F Vloeren werd deze droom werkelijkheid. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij B en F Parketvloeren in Oude Pekela, heeft hij op januari 2023 het bedrijf van zijn voormalige werkgever overgenomen en omgedoopt tot Ben F Vloeren

Met ruim 30 jaar ervaring in de vloerenbranche staat Wiegert Drenth voor kwaliteit en vakmanschap. Sinds de overname heeft hij al een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd

Klanten waarderen het bedrijf niet alleen om de kwaliteit van het werk en van de vloeren, maar ook om de persoonlijke benadering. Tijdens een huisbezoek ontvangen klanten deskundig advies over de mogelijkheden van een nieuwe vloer. Met staalvoorbeelden kunnen ze direct zien welke vloer het beste in hun interieur past. Of het nu gaat om laminaat, parket, PVC of houten vloeren… de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben F Vloeren levert niet alleen nieuwe vloeren, ook onderhoud of renovatie van bestaande vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Wat dertig jaar geleden begon als een droom van een jonge vakman, is nu een bloeiend bedrijf dat met zijn expertise de standaard zet in de vloerenbranche. Bent u toe aan een nieuwe vloer? Neem dan een kijkje op de website www.benfvloeren.nl of bezoek hun Facebookpagina voor meer informatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button