Regionaal nieuws

Schitterende kanotocht op de Hunze

- advertentie -

Op zaterdag 20 april organiseert In Het Wilde Weg een schitterende kanotocht op de Hunze. De lente is inmiddels losgebarsten en de verscheidende eetbare wilde planten langs én in het water zijn weer tot leven gekomen. In de beverburchten liggen de jonge bevertjes te wachten tot ze groot genoeg zijn om de buitenwereld te gaan verkennen. En de otter struint hier nog steeds langs de oevers van de Hunze. De gids van In Het Wilde Weg vertelt je daar graag over.

- advertentie -

Verder staan we stil bij onze relatie als Mens als onlosmakelijk onderdeel van de Natuur. En wat de Bever ons kan leren over hoe wij ons verhouden tot de Natuur. De kanotocht is geschikt voor iedereen met een normale fysieke conditie. Dankzij goede instructie leer je de basis van het kanovaren.

Onderweg maken we halverwege de tocht een kampvuurtje waarop wij wildplukthee, kampvuurkoffie én een versnapering gaan klaarmaken. (Inclusief een mini workshop vuurmaken met een firesteel en berkenbast).

Datum 20 april, 11.00 – 15.00 uur
Kosten: 55 euro per persoon
Aanmelden: bij Tim Horneman, info@inhetwildeweg.nl

Startlocatie: Gasselternijveen, exacte startlocatie na aanmelding.
Meer informatie: www.inhetwildeweg.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button