Op stap

Programma Dag van het Park krijgt vorm

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 26 mei is het van 13.00 – 17.00 uur weer tijd voor de Dag van het Park Winschoten. Het altijd al populaire evenement lijkt dit jaar een enorme stap te maken, waardoor met recht van een XL of misschien zelfs wel een XXL-variant van de middag voor jong en oud te spreken valt. Op dit moment zijn er op de route in het Stadspark al 59 onderdelen te zien, horen en beleven voor de bezoekers.

- advertentie -

Deelnemers
43 van de 59 onderdelen langs de route zijn deelnemers. Dit zijn verenigingen, stichtingen, clubs, instanties of ondernemers die zich op een creatieve manier presenteren aan het publiek. Alle activiteiten die aangeboden worden, denk aan optredens, demonstraties, clinics en informatieverstrekking, zijn gratis voor de bezoekers. Ook entree tot het evenement is volledig gratis.

Muziek
Nieuw in 2024 is een groot muziekpodium op het evenement. Deze wordt ingevuld door de band Alloway die één van hun allerlaatste optredens zal geven. De middag wordt op het muziekpodium afgesloten door de populaire Kidz-DJ, die een uur lang een feestje gaat bouwen met de jongste bezoekers. Kidz-DJ is een bekende naam, zo stonden ze in 2023 in Ahoy tijdens het Club van Sinterklaasfeest. Gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Foodtrucks
Verspreid over het evenemententerrein wordt een grote diversiteit aan foodtrucks aangeboden. Van Pokébowls tot duurzame burgers gemaakt van de beste lokale ingrediënten. Of heerlijke zalm. Of gewoon een patatje mayo. Voor ieder wat wils.

Randactiviteiten
Naast dit al gigantische aanbod is er nóg meer te beleven. Zo kun je tijdens je wandeling levende standbeelden tegenkomen of misschien zelfs wel een gigantische vlinder. Maak een ritje op een rodeostier of spring op en neer op één van de springkussens. Overal waar je loopt en kijkt vind je plezier.

Plattegrond en info
Op de website www.dagvhpark.nl vind je alle informatie over het evenement. Hier vind je later ook de plattegrond waarop alle deelnemers staan. Deze plattegrond is tijdens het evenement ook fysiek te krijgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button