Sport

Nils Eggens uit Finsterwolde tekent eerste contract bij FC Groningen

- advertentie -

Groningen – Nils Eggens, jeugdspeler van FC Groningen, heeft zijn eerste contract getekend voor de ‘Trots van het Noorden’. De 18-jarige Eggens speelt al enkele jaren als spits in de jeugd van FC Groningen en komt dit seizoen uit voor FC Groningen onder-18 en onder-21. De spits heeft een contract getekend tot de zomer van 2026.

- advertentie -

Eggens is afkomstig uit Finsterwolde en begon met voetballen bij het plaatselijke BNC. Na een paar jaar vertrok hij naar VV Heiligerlee, om in 2016 de overstap te maken naar FC Groningen, waar hij FC Groningen onder-12 ging spelen.

De jonge aanvaller scoorde dit seizoen namens onder-18 en onder-21 elf doelpunten in 25 wedstrijden. Ook zat hij al enkele keren op de bank bij het eerste elftal, maar tot een debuut kwam het nog niet.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button