Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Activiteiten Groninger Landschap: konikpaarden en bijentelling

- advertentie -

Midwolda- De komende weken vinden in Oldambt weer meerdere activiteiten van het Groninger Landschap plaats. Op 14 april staat de activiteit in het teken van konikpaarden en een dag later, op maandag 15 april, is de start van de jaarlijkse nationale bijentelling.

- advertentie -

Zondag 14 april 2024 Koniks als grazers op en rond het Landgoed Ennemaborg
13.00 uur – 15.30 uur Bezoekerscentrum Koetshuis Ennemaborg

In het Bezoekerscentrum Ennemaborg wordt gestart met een lezing over het wel en wee van deze groep dieren. Om ze in den lijve te aanschouwen is er een wandeling door het bos op zoek naar de kudde en kan je zien in welke vorm zij het landschap helpen beheren. Deelname is gratis, aanmelden via de website.

Maandag 15 april 2024 Start van de Nationale bijentelling #savethebees

Je kunt helpen door mee te doen aan de Nationale Bijentelling. Dit jaar wordt heel Nederland weer opgeroepen om een half uur bijen te tellen in de tuin, op het balkon of op een groene plek in de buurt. Dit jaar geen weekend, maar een 10-daagse telling!

Tot ziens in het Groninger landschap!

Voor alle activiteiten geldt: meer info en aanmelden via www.groningerlandschap.nl/activiteiten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button