Sport

Bedrijvencompetitie in tennishal Winschoten weer groot succes

- advertentie -

Winschoten – Wat een sportieve avond beleefden de tennissers op de slotavond van de bedrijvencompetitie in Tennishal Winschoten! De organisatie lag in handen van Richard Meulenkamp, uitbater van Sportcafé Belle Helene en eigenaar van sponsor Padelshop Vibora.

- advertentie -

De kampioenen werden met trots gehuldigd en vereeuwigd op de foto, hun glansrijke prestaties op het veld straalden als een blijvende herinnering. Maar het hoogtepunt van de avond? Dat was zonder twijfel het spannende toernooi. Het was een strijd vol adrenaline en competitieve.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

En laten we de verloting niet vergeten! De spanning was om te snijden terwijl de deelnemers hun adem inhielden in afwachting van de prijzen. Het was een moment van pure opwinding en vreugde toen de gelukkige winnaars werden beloond voor hun inzet en deelname gedurende het seizoen.

Naarmate de avond vorderde, werden herinneringen opgehaald en werden de banden tussen de teams nog sterker. De geest van vriendschap en sportiviteit bleef bruisen, en de afsluiting van de bedrijvencompetitie werd een viering van gemeenschap, passie en de onvergetelijke momenten die we samen hebben beleefd op en naast het veld. Het was werkelijk een prachtige afsluiting van het seizoen.

Prestaties
Team Borgtechniek verdient een staande ovatie voor hun buitengewone prestaties in de A-Poule. Met een indrukwekkende eindstand van 10 wedstrijden gespeeld, 15 punten verdiend, en een doelsaldo van 52 voor en slechts 28 tegen, hebben ze hun superioriteit bewezen. Hun vastberadenheid en teamwork waren ongeëvenaard en verdienen alle lof.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Team Tennishal daarentegen heeft een ongekende triomf behaald in het B-Poule Kampioenschap. Met een verbluffende reeks overwinningen en een indrukwekkend doelsaldo van 62 voor en slechts 19 tegen, hebben ze hun concurrenten achter zich gelaten. Hun vastberadenheid en toewijding hebben hen tot ware kampioenen gemaakt.

Beide teams hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in de geschiedenis van Tennishal Winschoten. Hun prestaties zullen worden herinnerd als een symbool van doorzettingsvermogen, teamwork en succes.

Foto: ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button