Algemeen

Hockeyen? In april proberen of het wil

- advertentie -

Winschoten – Altijd al een keer willen hockeyen of wil je kijken of jij je hockeyskills van vroeger nog niet verleerd bent? Bij Hockeyclub Winschoten kan iedereen gratis meedoen in de maand april. Onder het motto ‘In april proberen of het wil’ staan alle trainingen open om mee te doen. De hockeyclub zit aan de Sint Vitusholt 7e laan in Winschoten en heeft leden uit de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela.

- advertentie -

Op de website van de hockeyclub (hcwinschoten.nl) staan de trainingstijden van alle teams. De trainingen voor de jeugd zijn op dinsdag en vrijdag. Aanmelden voor een proeftraining is niet nodig. Om het zoeken van de juiste groep makkelijker te maken, moet je letten op de ’teamcode’. De leeftijd is verwerkt in de teamnaam. Bijvoorbeeld MO16 betekent meiden van maximaal 16 jaar. Hulp nodig met het zoeken van de juiste groep?  Stuur dan een mail naar info@hcwinschoten.nl.

Ouders kunnen ook meedoen met de training van hun kind. Een ludieke manier om ouders kennis te laten maken met hockey! Voor volwassenen is er ook een speciale training op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Je hoeft alleen sportkleding aan te doen en sportschoenen voor op kunstgras. Sticks en bitjes zijn aanwezig bij HCW.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button