Op stap

Fotoserie: Winschoter Truckrun laat ondanks regenbuien honderd passagiers stralen

- advertentie -

Winschoten – Op tweede paasdag, afgelopen maandag, stond de agenda van menig truckliefhebber vol met een enerverend evenement georganiseerd door Zweep Events: een Truckrun door de regio. Echter, terwijl de verwachtingen hooggespannen waren, gooide het wispelturige weer roet in het eten voor andere geplande activiteiten zoals de markt en de motorraces, die noodgedwongen werden geannuleerd.

- advertentie -

Desondanks weerhield de aanhoudende regenval, die soms met bakken uit de hemel leek te vallen, de onverschrokken chauffeurs er niet van om de bijna honderd trucks te besturen en zo’n 100 passagiers een onvergetelijke middag te bezorgen.

De reacties op het evenement waren positief. De lof werd niet alleen toegezwaaid aan de organisatie, maar ook aan de gulle sponsoren, de toegewijde verkeersregelaars en bovenal aan de chauffeurs zelf, die hun vrije middag opofferden om de speciale passagiers te laten stralen.

Ondanks de nukken van het weer, was de sfeer tijdens de truckrun ongekend hartverwarmend. Met elk voorbijgaand voertuig werden er glimlachen gewisseld en werden vriendschappen gesmeed tussen passagiers en chauffeurs, wat bewijst dat zelfs in stormachtige omstandigheden de menselijke solidariteit triomfeert.

Zweep Events en alle betrokkenen kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde dag, waarbij de ware essentie van gemeenschapszin en vrijgevigheid in volle glorie schitterde, zelfs onder de donkere wolken van de regen.

Bekijk al onze gemaakte foto’s op onze Facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button