Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Festival Hongerige Wolf komt met scala aan talentvolle artiesten

- advertentie -

Hongerige Wolf – De eerste namen zijn bekend op het Hongerige Wolf festival dat dit jaar van 12 tot en met 14 juli zal plaatsvinden. De namen die bekend zijn gemaakt zijn: Alamo Race Track, Cocobolo, TaxiTaxi, de rapformatie Rens, Jaïr & Ome Uncle en Hiqpy.

- advertentie -

Festival Hongerige Wolf biedt jonge talentvolle professionele kunstenaars een podium op gebied van muziek, dans, theater, film, beeldende kunst en literatuur. Een karakteristiek podium voor eigenzinnige artiesten in het Groningse dorpje met de bijzondere naam: Hongerige Wolf. Drie dagen lang vinden concerten en voorstellingen plaats in de weidse omgeving van het artistieke dorpje.

Muziek op het Schapenveld, theater op de Waddendijk, dans in bloeiende tuinen van bewoners en vergeet de bijzondere buitenbios in het Ambonezenbos niet. Kom langs en geniet van de gastvrijheid van de bewoners, de opzwepende muziek, de inspirerende kunst, de schitterende omgeving, het lekkere eten en de rust en de ruimte van het Groningse platteland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button