Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Duo fiets A-Borg gestolen, wie heeft iets gezien?

- advertentie -

Winschoten – Uit het fietsenhok van de A-Borg, de kliniek voor Ouderenpsychiatrie aan de Parklaan in Winschoten is tussen 9 april 12.00 uur en 10 april 08.00 de duofiets gestolen. Het betreft een zwarte duofiets met trapondersteuning van het merk Van Raam, type Fun2Go, waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten.

- advertentie -

Voor cliënten van de A-Borg is de duofiets erg waardevol. Beweging is belangrijk bij herstel van psychiatrische klachten. Wanneer het zelfstandig fietsen niet lukt is de duo fiets een uitkomst. Cliënten genieten ervan om tochtjes met de duofiets te maken.  Het geeft plezier en soms letterlijk “lucht” om buiten te zijn. Het helpt om de balans weer terug te krijgen.

Inmiddels is er aangifte gedaan bij de politie, mensen die iets hebben gezien of weten kunnen zich melden bij de politie, hiervoor kan het “geen spoed, wel politie” nummer gebeld worden; 0900-8844

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button