Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

‘Hyrox’ een nieuwe sportdiscipline: hardlopen en krachttraining bij Stronghold Fit

- advertentie -

Winschoten – Stronghold Fit in Winschoten heeft op 1 februari van dit jaar haar deuren geopend. Bij Stronghold Fit in Winschoten draait alles om persoonlijke en sportieve beleving. Bij Stronghold Fit kun je terecht voor Personal training en ‘Hyrox’.

- advertentie -

Tevens heeft Stronghold Fit een programma ontwikkeld dat afgestemd is op personen die werkzaam willen zijn binnen de speciale eenheden van Defensie / Politie / Justitie.

Hyrox is in 2017 ontstaan in Duitsland. Het is een combinatie van 8 kilometer hardlopen en het uitvoeren van 8 functionele krachtoefeningen. Het doel van Hyrox is om binnen een zo snel mogelijke tijd de verschillende oefeningen uit te voeren en over de finish te komen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Jarenlange carrière
Eigenaar Job Grave heeft zelf een lange carrière binnen defensie achter de rug. Hierbij is Job onder andere werkzaam geweest als operator bijzondere beveiligingsopdrachten bij de BSB. De aanpak van Stronghold Fit is out of the box denken om er zo voor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt. Stronghold Fit is een official partner van Hyrox. Dit houdt in dat de box volledig is ingericht om HYROX trainingen te volgen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Eerste Hyrox box
Tevens is Stronghold Fit de eerste Hyrox box van het Oldambt. Bij Stronghold Fit vind je gecertificeerde Hyrox coaches die de atleten tijdens hun workout begeleiden en coachen. HYROX is voor iedereen en dat is ook een belangrijke kernwaarde van Stronghold Fit.

Voel je welkom en ervaar het zelf binnen deze laagdrempelige en kleinschalige box! Stronghold Fit is gevestigd aan de J.D. van der Veenstraat 18 te Winschoten. Voor meer info www.strongholdfit.nl / info@stronghold-fit.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button