Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Kinderfeest in Finsterwolde op zaterdag 13 april

- advertentie -

Finsterwolde – Zoals elke maand is er zaterdag weer een geweldig feest bij de (gratis) Kinder Bijbel Club in Finsterwolde. Alle kinderen van de basisschoolleeftijd zijn meer dan welkom om spelletjes mee te komen spelen, muziek te maken en om een grote high five te geven aan Juda de Leeuw.

- advertentie -

De ouders krijgen een lekker kopje koffie of thee aangeboden en mogen meegenieten van alle gezelligheid – maar kunnen ook vast de weekboodschappen in huis halen, terwijl de kids het naar hun zin hebben.

Touwtrekwedstrijd
Deze maand is het thema: ‘God houdt van jou, jij ook van Hem?’ Of je nu gelooft of niet, je bent hartelijk welkom om mee te komen genieten. Samen met de kids wordt er enthousiast gedoken in een bijbelverhaal, waarna ze gezellig kunnen knutselen over het thema. Er gaat ook een grote touwtrekwedstrijd plaatsvinden en twee aan twee worden de kinderen door een uitdagend parcours geloodst. Dat wordt een grappige uitdaging!

Alle informatie op een rijtje:
Locatie: De Graanschuur, Hoofdweg 19, Finsterwolde (graag parkeren op de rijplaten op het eigen terrein)
Datum: Zaterdag 13 april 2024, 10.30-12.00 uur, inschrijven vanaf 10.00 uur
Kosten: Helemaal gratis!
Voor wie:  Alle kinderen van de basisschoolleeftijd

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button