Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Voorjaarsconcert Interkerkelijk Mannenkoor Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Het Interkerkelijk Mannenkoor Scheemda heeft weer het genoegen om u uit te nodigen bij hun concert op zaterdag 13 april om 19.30 uur aanstaande in “de Ontmoeting”, aan de Kerklaan te Scheemda.

- advertentie -

Het belooft weer een mooi concert te worden waar ons koor weer diverse geestelijke liederen ten gehore zal brengen, het meest Nederlandstalig, en soms een uitstapje naar een andere taal. En dat onder leiding van onze altijd bevlogen dirigent dhr. Geert Kasper Prins.

Ook mogen we een aantal mensen, sopraan Elma van den Dool, Gezinus Veldman op piano, organist Rikus Hamberg, violiste Femke Stuut en dwarsfluitiste Geesje Meerman, verwelkomen die ons muzikaal en met zang gaan begeleiden. Ook zal er ruimte voor samenzang zijn.

Ons koor heeft gemeend om voor deze avond geen entree te vragen, maar er zal wel een vrijwillige bijdrage gevraagd worden om tegemoet te komen aan de kosten die gemaakt worden en na het concert wordt u een kop koffie/thee aangeboden. We hebben dit zo gedaan om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen dit concert bij te wonen en ervan te genieten.

Mocht u nog informatie willen, over het concert of het koor, kunt u ons volgen op Facebook maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze secretaris, dhr. Harm Stuut, tel. 06-36036319, of met onze voorzitter, dhr. Jurjen van der Velde, tel. 06-55772531

We zien er naar uit om u te ontmoeten en zeggen heel graag tot ziens bij het concert.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button