Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Eerste sportcongres in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De verenigingen komen voor steeds meer uitdagingen te staan, zoals het vinden van vrijwilligers, stijgende kosten en dalende ledenaantallen. Om de sportverenigingen hierbij te helpen organiseert de gemeente Oldambt in samenwerking met CMO STAMM het eerste lokale sportcongres op woensdag 17 april.

- advertentie -

Deze avond staat in het teken van inspiratie, verbinding en kennisdeling. De deelnemers gaan aan de slag met het vraagstuk waar en hoe ze elkaar kunnen versterken.

Wethouder Erich Wünker verzorgt de opening. Marcel Nieuwenweg (presentator RTV Noord) is dagvoorzitter. Berend Rubingh (Senior Management Consultant Back2Basics) staat stil bij “De kracht van vereniging”. Alle verenigingen krijgen er hoe dan ook mee te maken: de veranderende vereniging. Hoe ga je hier als verenigingsbestuurder mee om? Na het plenaire deel gaan de deelnemers uiteen in workshops.

Programma woensdag 17 april
18:30 – 19:00 uur Ontvangst
19:00 – 19:15 uur Opening
19.15 – 20.00 uur Berend Rubingh, De Kracht van verenigingen
Locatie: Campus Winschoten, P.C. Hooftlaan 1 te Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button