Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Sportcentrum Nico Jager: Maak de zomer van 2024 jouw zomer!

- advertentie -

Winschoten – Sportcentrum Nico Jager heeft jarenlange ervaring opgedaan met het leefstijlprogramma Body Support. Een succesvol leefstijlprogramma van 12 weken waarin gezonde doelen worden behaald, zoals verantwoord gewichtsverlies, lekker eten met verrassende recepten en uiteraard bewegen aan de hand van individuele trainingsschema’s.

- advertentie -

Belangrijke elementen waar het programma én de sportschool in ondersteunen! Na 12 weken voel je je fitter en zit je beter in je vel, letterlijk en figuurlijk!

Starten met Body Support kan op ieder moment, dus waarom wachten? Vanaf 15 april tot 1 juni biedt het sportcentrum dit mooie programma aan met 20% korting om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om in gezonde vorm te komen voor de zomer echt losbarst! Wordt jij een Body Supporter? Als jij klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen ga dan samen met ons aan de slag voor een beter gevoel en meer zelfvertrouwen!

Tarief Body Support EUR 120,00 (normaal EUR 149,95), voor leden EUR 79,95 (normaal EUR 99,95).
Check www.nicojager.nl voor meer informatie, bel 0597-417744 of kom langs in ons centrum aan de Bovenburen 104 b in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button