Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Politiek

Partij voor het Noorden Oldambt komt met nieuwsbrief voor iedereen

- advertentie -

Oldambt – De website en het Facebook- en Instagram account van de Partij voor het Noorden in Oldambt worden veel bekeken door mensen die op de hoogte willen blijven wat onze lokale partij allemaal doet in Oldambt. Het is belangrijk dat iedereen die dat wil deze informatie ook kan krijgen. Niet iedereen is even digitaal vaardig

- advertentie -

Nieuwsbrief
Maar vanaf nu is er ook de nieuwsbrief. Vier keer per jaar (elk kwartaal) komt deze informatieve nieuwsbrief uit en kunt u het in uw mailbox of brievenbus krijgen. In de nieuwsbrief stelt de partij haar mensen voor en wordt u meegenomen in de onderwerpen waar de PvhN zich mee bezig houdt.

Ontvangen?
Digitaal in de mailbox? Stuur een mail naar oldambt@partijvoorhetnoorden.nl en het komt voor elkaar. Afmelden kan via hetzelfde mailadres. Liever op papier in de brievenbus? Laat uw adresgegevens achter via de mail (misschien kan iemand u even helpen) en u krijgt de nieuwsbrief 4x per jaar in de brievenbus. De postzegel betaalt de Partij voor het Noorden voor u.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button