Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Winschoten viert Koningsnacht en Koningsdag op 26 en 27 april

- advertentie -

Winschoten – Op Koningsnacht (vrijdag 26 april) viert Marktplein traditiegetrouw de verjaardag van de koning al de nacht ervoor. Met optredens van verschillende artiesten op een buitenpodium begint het muziekfeest om 20:00 uur op het plein. Na afloop van het muziekfeest kan iedereen de kroeg in, want daar gaat het feest door tot diep in de nacht.

- advertentie -

Diezelfde nacht zullen de eerste mensen al in hun auto zitten te wachten om een leuk plekje te bemachtigen voor de vrijmarkt in het centrum en op het Marktplein op Koningsdag (zaterdag 27 april). Ook dit jaar kleurt Winschoten weer oranje met de vrijmarkt door het centrum, waar ondernemers in de Langestraat kramen met mooie aanbiedingen hebben staan. Ook zijn er straatmuzikanten aanwezig om de sfeer op te leuken.

Braderie en plezier met vertier voor het hele gezin! De grootste koningsmarkt van Oldambt en omstreken vind je in Winschoten. Het muziekfeest op de verjaardag van de koning begint om 14:00 uur. Vanaf dat moment is het terras rondom het muziekfeest ook geopend. Ook op deze dag is het feestje nog niet afgelopen wanneer de muziek op het plein stopt. De horeca op het plein zet het feestje voort, zij gaan door tot diep in de nacht.

Deelnemen aan de vrijmarkt is gratis en aanmelden is niet nodig. Inschrijven voor de braderie met nieuwe producten kan via www.zweep-events.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button