Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Old Ambt Meubelen opent op 20 april haar deuren op nieuwe locatie

- advertentie -

Oude Pekela/ Winschoten –  In september 2022 kochten ze een perceel aan de Industrieweg -West in Oude Pekela. In november 2022 werd met de bouw van een nieuw pand gestart. Na maanden van vooral zelf bouwen, is het gebouw bijna gereed en kijken Danny Huizing en Tim de Winter (eigenaren Old Ambt Meubelen) uit naar de opening op zaterdag 20 april aanstaande.

- advertentie -

Van wens, naar beleving, naar werkelijkheid
Old Ambt Meubelen ontwerpt en maakt massiefhouten meubelen in eigen productie. De wens van de klant staat centraal: aanpassingen in het ontwerp en maatvoering gaan in overleg en alles is mogelijk. Bij Old Ambt Meubelen staat wonen centraal. Naast het maken van meubelen is het een woonwinkel waar je in alle rust op zoek kan gaan naar je nieuwe bank, stoelen, vloerkleed of woondecoratie.

Tim de Winter: “Het is een mooi gebouw geworden. En dat geldt voor zowel de productieruimte als onze showroom. De productieruimte is groter dan in de vorige locatie. We hebben meer ruimte per onderdeel in het productieproces en dat werkt fijner. Daarnaast hebben we de productie nu efficiënter ingericht en met een eigen lijmstraat uitgebreid.”

Danny Huizing: “In de showroom kunnen de klanten de woonmeubelen en woondecoratie zien, voelen en uitproberen. Ze kunnen het beleven. De showroom laat meerdere woonstijlen zien, ingericht door de interieurstyliste die bij ons werkzaam is. De glazen pui zorgt voor de verbinding tussen de productieruimte en showroom. Van wens, naar beleving, naar werkelijkheid”.

De bezoeker kan vanuit de showroom zien waar de op maat gemaakte meubelen worden geproduceerd.

Niet te missen
Het pand van Old Ambt Meubelen is van buitenaf een blikvanger. De combinatie van de zwarte panelen en houten kozijnen voelt stoer en warm aan. De grote raampartijen vanaf de grond tot aan het dak maken het toegankelijk en transparant.

“Eigenlijk kun je het pand van Old Ambt Meubelen niet missen vanaf de weg. Vooral in de avond als de gevelverlichting aan is”, vertelt Danny trots.

En trots mogen Danny en Tim zijn, want ze hebben het bedrijf bijna geheel eigenhandig gebouwd. Tim: “Bijna alles hebben we samen met onze medewerkers gedaan. De grote dingen zoals betonstorten en het plaatsen van de raampartijen hebben we uitbesteed, al het andere is echt ‘door onze handen gegaan’. Het was best een drukke periode, maar nu het bijna af is, zijn alle uren die we aan het bouwen waren vergeten. We kijken ernaar uit om het aan iedereen te laten zien”

Opening zaterdag 20 april 2024
Op zaterdag 20 april (van 10.00 tot 17.00 uur) is het zover, dan opent Old Ambt Meubelen (Industrieweg-West 43 in Oude Pekela) haar deuren voor het publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de showroom en de productieruimte. Klanten die tussen 20 april aanstande en 26 april een bestelling doen en hun gegevens achterlaten, maken kans op een tegoedbon van Old Ambt Meubelen ter waarde van €500,-. De winnaar wordt op 30 april bekend gemaakt.

Voorheen zat Old Ambt meubelen gevestigd aan de J.A. Koningsstraat in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button