Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fashion Event Winschoten op zaterdag 20 april

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 20 april staat Winschoten in het teken van stijl en mode tijdens het jaarlijkse Fashion Event. Lokale ondernemers verwelkomen het winkelend publiek om de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit voorjaar en zomer te ontdekken.

- advertentie -

De eerste modeshow begint om 13.30 uur, gevolgd door een tweede om 15.00 uur. Het Israëlplein bij winkelcentrum ’t Rond wordt omgetoverd tot een bruisende catwalk, waar de lokale ondernemers hun creativiteit tonen en de trends van het seizoen presenteren.

De City Club Winschoten nodigt iedereen uit om te genieten van een dag vol stijlvolle ontdekkingen. Mis dit Fashion Event niet en laat je inspireren door de laatste trends. Kom op zaterdag 20 april naar het Israëlplein en dompel jezelf onder in een wereld van mode, stijl en gezelligheid. Winschoten verwelkomt je met open armen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button