Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Vandaag is het koopzondag in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Deze zondag is het koopzondag in het centrum van Winschoten. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Laat je verrassen door het gevarieerde winkelaanbod en ontdek de nieuwste trends in de voorjaarscollecties.

- advertentie -

Of je nu op zoek bent naar modieuze kleding, unieke decoraties voor in huis, of gewoon wilt snuffelen tussen bijzondere snuisterijen, Winschoten heeft voor elk wat wils. En vergeet niet af en toe te pauzeren en te genieten van een versnapering bij een van onze lokale eetgelegenheden.

Daarnaast is er ook straattheater te vinden in het centrum.

Voorjaarsactie
Maar dat is nog niet alles wat deze koopzondag te bieden heeft! Tijdens het winkelen maak je ook nog eens kans op loten voor de Voorjaarsactie Winschoten, met fantastische prijzen waaronder tickets voor een prachtige reisbestemming.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button