Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

When you eat together you stick together

- advertentie -

Winschoten – In de film The Old Oak brengt een onwaarschijnlijke vriendschap verschillende werelden bij elkaar. In café The Old Oak ontmoet de lokale bevolking van een mijnwerkersstadje Syrische vluchtelingen en zie je hoe verbindend samen eten kan zijn. Deze avond draait De Klinker de film en kan er vooraf samen gegeten worden.

- advertentie -

In samenwerking met het COA Oldambt zullen een aantal bewoners koken. Voor 5 euro per persoon kun je aanschuiven en proeven van een aantal thuisgerechten van de bewoners. Na het diner is het mogelijk om de film The Old Oak te zien, of om eventueel aan te schuiven bij de film van de Filmliga C’è ancora domani.

Praktische informatie

·Je kunt je tot maandag 22 april 16:00 een kaartje kopen voor het eten.

·Een kaartje voor de film kun je tot aanvang film kopen.

·Let op, je hebt dus voor zowel diner als film een apart kaartje nodig.

https://www.indeklinker.nl/theater/4515/when-you-eat-together-you-stick-together/samen-eten-verbindt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button