Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Open Joodse Huizen en Huizen van Verzet lezing

- advertentie -

Winschoten – Op 4 mei 2024 wordt in het kader van de serie “Open Joodse Huizen en Huizen van Verzet” een lezing gehouden door de stadsgids Koos Akkerman in het restaurant “De Zoete Engel”  Kleine Bosstraat 1.

- advertentie -

Na 7 jaar een verhaal te hebben gehouden over Joden in het Rabbinaatshuis, volgt nu een verhaal over het verzet. Dit jaar wordt de lezing gehouden over de “Verzetsgroep de Blauwe Schuit”. Deze verzetsgroep is in Winschoten opgericht om de vervolgde joden een hart onder de riem te steken

4 mei vanaf 14.00 uur in De Zoete Engel in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button