Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Vader en dochter schrijven prentenboek Tante Snet

- advertentie -

Midwolda – Jan Noot (67) uit Midwolda heeft samen met zijn dochter Lisa (27) een prentenboek gemaakt. Een heel leuk vader-dochter-project. Urenlang sparren over de teksten en tekeningen. De teksten zijn van haar hand, de tekeningen heeft Jan (digitaal) gemaakt. Het ‘eerste exemplaar’ is inmiddels al binnen.

- advertentie -

Het verhaal gaat over een lieveheersbeestje, tante Snet, dat op zoek is naar een plekje om te wonen. Het is een kleurrijk prentenboek, met verschillende dieren, boordevol details en interactieve elementen voor lang lees- en kijkplezier.

Bestellen
Tante Snet is via de webwinkel van Boekscout te bestellen. De prijs is € 22,50 en dat is inclusief verzendkosten (geldt voor Nederland en België). Omdat Tante Snet een hardcover heeft, duurt de productie een paar dagen langer dan een boek met een zachte kaft. Houd rekening met vijf á acht werkdagen. Vanaf 3 mei a.s.is het boek ook via bol.com en alle boekhandelaars in Nederland en België te bestellen. Er komt overigens geen voorraad in de winkels te liggen: het werkt via het ‘printing-on-demand’ principe.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button