Op stap

Fotoserie: ‘Banda di Festa’ wist de stemming er goed in te brengen tijdens Koningsnacht

- advertentie -

Winschoten – De Koningsnacht en Koningsdag zitten er weer op. Tegen een uur of half tien ’s avonds begon het een beetje op gang te komen en kwam ook er ook sfeer in dit feest.

- advertentie -

De band Banda di Festa, zoals de naam ook al zegt, is een echte feestband en deze wist de stemming er goed in te brengen. Ze speelden allerlei nummer van moderne muziek tot klassiekers uit de jaren ’70. Van rock, pop, easy listening en meezingers. Ook zanger Davey van der Sluis trad laat op de avond op. Met z’n hits als ‘Het is weekend’ en ‘Maak me gek’, die heel wat kelen goed losmaakten.

In de pauzes was er een dj, die in dezelfde stijl, de muziek over het plein liet gaan. Er waren 2 bier carrousels en ook Café Krikke had een buitentap aan de zijde van het podium. Aan de andere kant van de Marktpleinkerk was De Pastorie geopend en daar hing ook een echte Koningsnachtsfeer.

Veel mensen hadden zich in het oranje uitgedost en velen hadden de driekleur op hun wangen aangebracht. Al met al was het een geslaagde Koningsavond/nacht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button