Op stap

Fotoserie: Spetterende Koningsdag in Oostwold: Van Zeskamp tot Volleybalavontuur!

- advertentie -

Oostwold – Het Jeugd Team Oostwold had alles op alles gezet om voor Koningsdag leuke activiteiten te organiseren. Al lieten de weergoden vooraf nog wat extra water vallen, toch ging ook het volleybal door.

- advertentie -

In de ochtend konden kinderen tot 14 jaar leuke spelletjes doen bij Café de Jacht en er stond een gaaf springkasteel. De ochtend werd gestart met een openingsdans en daarna werden er groepjes gemaakt. Elk groepje ging dan in een zeskamp spelletjes uitvoeren. Vanzelfsprekend kregen alle kinderen wat lekkers en drinken.

In de middag was er een volleybaltoernooi. Het JTO adviseerde de deelnemers vooral zwembroek en duikbril mee te nemen, want het speelveld was behoorlijk nat. Ondanks dat of juist daardoor werd er fanatiek gespeeld en kwam er geen deelnemer het veld schoon af, maar dat mocht de pret niet drukken.

De dag werd ’s avonds afgesloten met het optreden van zanger Bert.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button