Incidenten

Jongen valt in het Winschoterdiep nadat hij zijn voetbal wilde pakken

- advertentie -

Scheemda – Zondagavond haastten hulpdiensten zich naar de Oude Rijksweg in Scheemda na meldingen dat een jongen in het Winschoterdiep was beland. Volgens ooggetuigen was de jongen in het water terechtgekomen terwijl hij zijn voetbal probeerde te redden, die eerder in het kanaal was gevallen.

- advertentie -

Omstanders reageerden snel en schoten onmiddellijk te hulp voordat de hulpdiensten arriveerden. Dankzij hun snelle reactie kon de jongen uit het water worden gehaald voordat de situatie kritiek werd. In tussentijd was brandweer Groningen(stad), Delfzijl, Finsterwolde en Scheemda aanrijdend.

Eenmaal aan wal werd de jongen door ambulancepersoneel nagekeken. Gelukkig bleek hij er met slechts de schrik vanaf te zijn gekomen, zonder ernstige verwondingen.

De brandweer heeft uiteindelijk de bal veilig uit het water weten te halen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button