Algemeen

Kinderen CBS De Vossenburcht hebben zich ingezet voor ‘Spieren voor spieren’

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 26 april werden de jaarlijkse Koningsspelen weer georganiseerd op C.B.S. De Vossenburcht in Winschoten. In de school en buiten de school werden allemaal spelletjes en sportactiviteiten georganiseerd, waar alle kinderen aan deelnamen. Op het einde van de morgen sloten ze af met een sponsorloop voor “Spieren voor spieren”.

- advertentie -

Na een warming-up op het lied van Kinderen voor Kinderen, Daba Die Daba Daa, en een vlaggenestafette van de juffen en meesters mochten ook de kinderen aan de slag.  Alle kinderen, groep 1 t/m 8, deden hun best om zo veel mogelijk rondjes te lopen om de school voor het goede doel.  30 minuten lang liepen de kinderen onder luid gejuich en applaus van ouders en opa’s en oma’s.

Hoeveel geld er uiteindelijk is opgehaald weten we nog niet, omdat de kinderen ook per ronde gesponsord worden. Het was een geslaagde sportieve dag voor iedereen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button